Дорогі брати і сестри, дорогі Ладижинці, з Різдвом Христовим та Новим роком!


Дорогі брати і сестри, дорогі Ладижинці, вітаємо вас з  Різдвом Христовим та Новим роком!

 

ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ ! СЛАВІМО ЙОГО !

Нині настало світле свято Різдва Христового, і знову весь православний християнський світ оголосила урочиста ангельська пісня: “Слава в вишніх Богу і на землі мир, в людях благовоління”, яка завжди змушує щоразу радісно тремтіти віруючі людські серця.

У ці святі та урочисті дні припадем з вірою і любов’ю до Богонемовляти Христа, прославим Його явлення в світ і принесемо дари: гарячу любов, чисті серця, добрі справи та мир із ближніми, відкладемо будь-яку мирську суєту і звернемо наш погляд до Бога та один до одного. Нехай кожен відкладе лють та суворість, приборкає свою гордість та зарозумілість. Постараємося навчитися у Христа смирення. Не будемо вважати себе вище і достойніше інших. Навчимося бачити у кожному ближньому образ Божий!

І якщо сучасна людина не вкладе в основу для свого благополуччя Заповіді Божі, якщо сьогодні ми не навчимося смиренню, взаємному терпінню, любові один до одного, то наш сучасний світ зазнає катастрофи.

Дорогі брати і сестри! Ще раз вітаємо вас з святом Різдва Господа нашого і Спасителя! Народжений у Віфлеємі Богонемовля Христос нехай благословить всіх нас у Новому році миром, здоров’ям та всіляким добрим ділом! Хай Він принесе у нашу Українську державу, у наші міста, у наші домівки мир, спокій, добробут, радість жити в злагоді, любові та правді Божій!

 


Запрошуємо на богослужіння до нашого храму:

 

СУБОТА 6 січня

Надвечір’я Різдва Христового

(Різдвяний святвечір)

06.30 – Царські часи.

07.30 – Божественна Літургія.

Різдво Христове

Початок Богослужіння – в ніч із суботи 6-го на неділю 7-го січня:

22.00 – святкове вечірнє Богослужіння.

00.00 – святкова Божественна Літургія. Спів Різдвяних колядок.

15.00 – святкове вечірнє Богослужіння.

ПОНЕДІЛОК 8 січня

Собор Пресвятої Богородиці

07.30 – святкова Божественна Літургія, молебень із читанням акафиста Різдву Христову.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Перейти к верхней панели