Теплі подарунки від святителя Миколая Чудотворця

19 грудня 2018 р. у день пам’яті святителя Миколая Чудотворця, коли всі діти нашої України та інших країн чекають особливої благодатної участі в їх житті самого дорого святого, дітки з Ладижинського будинку – інтернату “Троянда” так само з терпінням та надією очікували, що святий Миколай не забуде і про них.

З благословення правлячого архієрея Високопреосвященнішого Іонафана Митрополита Тульчинського і Брацлавського благочинний Ладижинського церковного округу протоієрей Вадим Топилін з групою парафіян Свято- Георгіївського собору м. Ладижин відвідали будинок – інтернат “Троянда”. Був відслужений водосвятний святковий молебень за здоров’я вихованців та працівників “Троянди”. Діти та дорослі з увагою слухали слова молитов і старанно зверталися до Бога. Благочинний привітав усіх зі святом Святителя Миколая Чудотворця і від його імені вручив усім діткам подарунки- вовняні пледи (80 штук) з іменною листівкою зі словами теплих побажань від благодійника, солодощі та фрукти. Також були подаровані два сухих басейни для реабілітації дітей, 20 упаковок разових пелюшок. Дорослі і діти отримали величезну радість від спілкування один з одним.

Наш храм намагається приділяти особливу увагу та турботу про дітей з обмеженими можливостями, завдяки безпосередній участі благодійника, небайдужих людей нашого міста та жалісливих парафіян нашого храму.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Перейти к верхней панели